In noaptea de Revelion si in prima zi a noului an au avut loc peste 1.500 de infractiuni, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Totodata, au fost aplicate amenzi in valoare de 1,5 milioane lei.

Politistii romani au constatat, in noaptea de Revelion si in prima zi a noului an, 1.503 infractiuni (cele mai multe contra persoanei, a patrimoniului si incalcari ale legislatiei rutiere) si au aplicat amenzi in valoare totala de 1,5 milioane lei.

Totodata, 297 de persoane au fost prinse in flagrant delict, in cauzele instrumentate au fost dispuse 27 masuri preventive si au fost depistati si opt urmariti national, precizeaza miercuri Politia Romana intr-un comunicat transmis AGERPRES.

Monitorizarea traficului de catre politisti a dus la o scadere cu 22 % a accidentelor rutiere grave, fata de acelasi interval a anului trecut. Au fost retinute 319 permise de conducere, 53 fiind retinute pentru consum de alcool, 114 pentru viteza si 152 pentru alte abateri si au fost retrase 66 certificate de inmatriculare, mai precizeaza sursa citata.

Valoarea totala a bunurilor confiscate se ridica la 68.000 de lei, majoritatea reprezentand articole pirotehnice.

Citeste si:
ANPC a amendat cu peste un milion de lei vânzătorii de jucării
Amenzi de peste un milion de...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Politiștii au dat amenzi de 120.000 lei pentru nerespectarea stării de alertă
Setari Cookie-uri