In prima zi de minivacanta, politistii au intervenit la peste 3.200 de evenimente, au constatat 648 de infractiuni si au aplicat aproximativ 9.000 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 4.000.000 de lei, a informat Inspectoratul General al Politiei Romane, prin intermediul unui comunicat

Mai exact, politistii au intervenit la 3.225 de evenimente, dintre care 2.699 au fost sesizate prin 112, conform Agerpres.ro.

Totodata, au fost constatate 648 de infractiuni, 149 de persoane fiind surprinse in flagrant delict. Au fost aplicate 8.853 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.926.000 de lei, si au fost confiscate bunuri in valoare de 95.000 de lei.

Politistii rutieri au desfasurat activitati pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind constatate 123 de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 561 de permise de conducere si retrase 137 de certificate de inmatriculare auto.

Totodata, au fost depistate 9 persoane urmarite national sau international, iar in cauzele instrumentate, au fost dispuse 18 masuri preventive, a mentionat aceeasi sursa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri