Circulatia este intensa pe Autostrada Soarelui si se desfasoara in coloana pe anumite tronsoane. De dimineata au avut loc doua accidente din cauza cetii, pe sensul de mers catre litoral, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic.

Accidentele au avut loc la kilometrul 139 si la kilometrul 140 pe sensul de mers catre litoral, in conditiile in care vizibilitatea in zona kilometrilor 140 si 215 a fost redusa sub 50 de metri din cauza cetii, vineri dimineata. Primul accident a implicat patru masini si s-a soldat cu doi raniti, iar cel de-al doilea -<sase autovehicule, o persoana fiind ranita grav, arata Mediafax.

In prezent, traficul rutier pe autostrada Soarelui se desfasoaa normal, dar si in coloana pe anumite tronsoane, din cauza numarului mare de autoehicule. In cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostrada, Centrul Infotrafic aminteste ca poate fi utilizata ruta DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti, A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta.

Totodata, politistii recomanda automobilistilor care se deplaseaza dinspre Moldova catre litoral sa circule pe DN2A Harsova - Ovidiu sau sa traverseze Dunarea cu bacul la Braila sau Galati, urmand traseul Macin - Caugagia - Constanta (DN22D-DN22).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri