Accidentele au avut loc la kilometrul 139 si la kilometrul 140 pe sensul de mers catre litoral, in conditiile in care vizibilitatea in zona kilometrilor 140 si 215 a fost redusa sub 50 de metri din cauza cetii, vineri dimineata. Primul accident a implicat patru masini si s-a soldat cu doi raniti, iar cel de-al doilea -<sase autovehicule, o persoana fiind ranita grav, arata Mediafax.

In prezent, traficul rutier pe autostrada Soarelui se desfasoaa normal, dar si in coloana pe anumite tronsoane, din cauza numarului mare de autoehicule. In cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostrada, Centrul Infotrafic aminteste ca poate fi utilizata ruta DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti, A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta.

Totodata, politistii recomanda automobilistilor care se deplaseaza dinspre Moldova catre litoral sa circule pe DN2A Harsova - Ovidiu sau sa traverseze Dunarea cu bacul la Braila sau Galati, urmand traseul Macin - Caugagia - Constanta (DN22D-DN22).