BMW Group Romania aduce la conducere un neamt

BMW Group Romania are un director general de la 1 octombrie, pe Wolfgang Schulz, care il inlocuieste pe bulgarul Alexander Milanov.

Wolfgang Schulz (47 de ani) este in prezent seful diviziei Key Account Corporate Sales BMW Group Germania. Acesta il inlocuieste pe Alexander Milanov, cel care din martie 2013 a ocupat pozitia dubla de director general pentru BMW Group Romania si Bulgaria. Alexander Milanov continua ca director general in BMW Group Bulgaria.

Wolfgang Schulz lucreaza pentru BMW din 1995, ocupand numeroase pozitii de management in domeniul vanzarilor de automobile noi si rulate in Germania. In ultimii sase ani a ocupat pozita de director Key Account of Corporate Sales BMW Group Germania cu vanzari anuale de peste 35000 unitati.

“In timpul ultimelor 18 luni, impreuna cu o retea puternica de dealeri, echipele noastre de la BMW Romania si BMW Europa Centrala si de Est si-au concentrat toate eforturile pentru dezvoltarea structurilor de procese si a planurilor de colaborare. Pe viitor aceasta va permite o exploatare si mai mare a potentialului de piata pentru produsele noastre BMW si MINI”, a spus Alexander Milanov.

In 2007, Milanov a fost numit director general la BMW Group Bulgaria, iar de la 1 iunie 2013 a venit in Romania. Acesta pastreaza in acelasi timp si functia de director general BMW al Group Bulgaria detinuta din 2007, inca de la infiintarea companiei.

Citeste si:
BMW Group România extinde perioada de garanţie până pe 31 mai
BMW Group România extinde...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri