Felix Toma este noul director general al Gi Group Romania, preluand functia de la Daniele Merlerati, cel care a detinut acest post, in mod provizoriu, pana in prezent.
Daniele Merlerati va ocupa pozitia de international business director in cadrul grupului.

Gi Group Romania ofera servicii de munca temporara si permanenta prin divizia Gi Group, recrutare si selectie prin divizia Barnett McCall si salarizare, administrare si consultanta in Dreptul Muncii prin divizia ePayPoint. Incepand din 2013, Gi Group Romania furnizeaza servicii de coaching si training in parteneriat cu Erickson International.

Felix Toma are o experienta de peste 11 ani in domeniul vanzarilor. Si-a inceput cariera in compania Imo Europa in 2002 in pozitia de director de vanzari, pentru ca in 2006 sa se alature Accor Services Romania ca si area sales representative. In acelasi an, a fost numit branch manager in Timisoara in cadrul companiei Adecco Romania. In ianuarie 2011 a fost promovat ca si National Operations Manager, un rol pe care l-a indeplinit pana la preluarea conducerii Gi Group Romania.

In Romania, pe langa sediul de la Bucuresti, compania Gi Group este prezenta cu 6 sucursale si 52 de angajati.

In 2013, pe plan local, Gi Group a ajuns sa controleze 100% din Barnett McCall Recruitment, firma de recrutare si selectie prin intermediul careia a inceput operatiunile in Romania, in urma cu patru ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri