ALD Automotive Romania l-a numit incepand cu 1 septembrie 2016 pe Frédéric Banco in functia de director general, care il inlocuieste pe Shane Dowling, ce va deveni CEO al ALD Automotive Turcia si va coordona activitatea celor 4 filiale din: Turcia, Romania, Grecia si Bulgaria.

Frédéric Banco are o experienta de 20 de ani in domeniul leasingului operational. Managerul a fost anterior director general al ALD Automotive Maroc. El va conduce operatiunile filialei din Romania, avand ca obiective cresterea flotei, dezvoltarea portofoliului de clienti si a parteneriatelor cu importatorii auto.

”Romania este o piata dinamica, cu potential si oportunitati de dezvoltare pentru segmentul leasingului operational. De aceea, pentru mine, noua pozitie de director general al ALD Automotive Romania este o provocare ce imi permite sa construiesc mai departe avand la baza succesul anilor anteriori”, a spus Frédéric Banco, noul director general al ALD Automotive Romania.

Promovarea lui Shane Dowling in functia de director regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est si CEO ALD Automotive Turcia vine ca o recunoastere a rezultatelor obtinute pe durata mandatului sau. Din 2011, ALD Automotive Romania a inregistrat o evolutie pozitiva atat in ceea ce priveste cresterea flotei (cu peste 40%), cat si a numarului de clienti (cu mai mult de 30%) si si-a asumat rolul de trend-setter al industriei de leasing operational.

ALD Automotive este divizia specializata in leasing operational si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa ..

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale si a Grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operational full service, asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Sursa foto: lumen-digital/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri