ALD Automotive, unul dintre marii jucatori in domeniul leasingului operational din Romania, are un nou director comercial din ianuarie, pe Catalin Olteanu.

Catalin Olteanu a preluat noua functie incepand cu 8 ianuarie 2015, dupa ce ocupase in trecut pozitia de director comercial adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. Catalin Olteanu are 7 ani de activitate in cadrul grupului Société Générale, dupa mai mult de 4 ani petrecuti in departamentele de Marketing si Vanzari ale unor companii importante de pe piata: GE Money, Citibank si Raiffeisen Leasing.

‘’Am acceptat aceasta provocare profesionala cu entuziasm si cu certitudinea ca voi putea sa conduc departamentul de vanzari ALD Automotive catre un nou nivel de performanta. Ma bazez pe o echipa foarte buna de consultanti in vanzari si avand in vedere serviciile excelente oferite de compania noastra, privesc cu optimism spre activitatile noastre viitoare si planurile noastre de extindere a portofoliului si imbunatatire a proceselor de vanzare’’, a declarat Catalin Olteanu.

Experienta in domeniu si abilitatile sale sunt esentiale pentru noile prerogative in structura ALD Automotive. Printre acestea se numara dezvoltarea activitatilor de vanzare a serviciilor companiei, initierea si implementarea proiectelor de colaborare in cadrul grupului, previzionarea vanzarilor, managementul bugetului si al resurselor. Identificarea noilor oportunitati in piata si dezvoltarea unor noi produse sunt alte activitati care ii vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive.

Grupul ALD Automotive
ALD Automotive este lider pe pietele de leasing operational full service si management de flota. Cu o prezenta geografica fara precedent, expertiza aprofundata in diferitele domenii in care activeaza, o abordare inovativa si o recunoscuta calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucator important pe piata internationala, cu pozitii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 in Europa si locul 2 in intreaga lume.

ALD Automotive in Romania
Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale si a Grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operational full service asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri