ALD Automotive, unul dintre marii jucatorii pe piata de leasing operational din Romania, anunta doua schimbari in echipa de management.
Ciprian Vladescu (foto dreapta) a fost numit noul director comercial al ALD Automotive incepand cu 1 mai, dupa ce anterior a ocupat postul de director de operatiuni.

Vladescu are 8 ani de activitate in cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create in 2005. In trecut a ocupat mai multe pozitii in cadrul departamentului Operatiuni, din octombrie 2008 preluand supervizarea activitatilor acestui departament.

Alberto Manea (foto stanga) s-a alaturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca director de operatiuni, dupa mai mult de 17 ani de experienta in zona de achizitii, vanzari dar si marketing in cadrul unor companii precum: Renault Franta, Vodafone si Kraft Foods.

In noul sau post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achizitie si livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vanzare (intretinere, asigurari, asistenta, anvelope, Customer Care, etc.) si a activitatii de vanzare a masinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

ALD Automotive, companie de leasing operational care are in administrare peste 7.000 de masini, a vandut online in trei ani 4.000 de autovehicule second-hand prin platforma de licitatii ALD Carmarket.

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este un joint venture al grupului ALD Automotive si BRD – Groupé Société Générale. ALD Automotive a lansat in mai 2010, sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri