Roxana Maria Hidan, un executiv cu 17 ani experienta in banking si peste 14 ani de activitate in cadrul OTP Bank Romania, a fost numita Director General Adjunct al Diviziei Retail a bancii. Din noua pozitie, Roxana Hidan va coordona intreaga activitate de retail a OTP Bank Romania.

Totodata, Roxana Hidan s-a alaturat Directoratului bancii incepand cu data de 8 iulie 2019. Aceasta are o experienta de peste 14 ani in cadrul OTP Bank Romania, dintre care ultimii 3 au fost dedicati coordonarii liniei de business IMM, in calitate de Director. Intre 2012 si 2015, ea a fost Director al directiei IMM, fiind responsabila de elaborarea si implementarea strategiei bancii pentru acest segment. In 2015, Roxana Hidan a avut o implicare majora in procesul de integrare a OTP Bank cu Millennium Bank, mai intai ca Director Executiv Retail si Membru al Consiliului de Administratie, apoi ca Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie.

Detinatoare a unui Executive MBA (2012-2014) in Advanced Global Management la IEBusiness School din Madrid, Roxana este in prezent alumna si Membru al Global Alumni Advisory Board. Si-a adaugat recent in portofoliul educational Programul de Management Global (GMP24) de la Harvard Business School, fiind de asemenea alumna al acestei institutii de invatamant.

OTP Group aniverseaza in 2019 70 de ani de activitate, in timp ce subsidiara din Romania marcheaza 15 ani de prezenta de piata locala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri