Tiriac Auto, companie care detine in Romania sase showroom-uri Mercedes-Benz, a extins si modernizat primul spatiu dedicat marcii germane deschis in urma cu 22 de ani in Bucuresti.

Remodelarea spatiului a avut in vedere extinderea suprafetei de expunere cu inca 400 mp, precum si schimbarea elementelor de identitate ale brandului in culoarea neagra ce se regaseste in noile elemente de identificare ale marcii.

Lansarea noului showroom a gazduit prezentarea noilor modele Mercedes-Benz S Coupe si CLS Facelift, alaturi de o expozitie unicat compusa din 8 modele de colectie: 1937 Mercedes-Benz 540 K Cabriolet; 1956 Mercedes-Benz 190 SL; 1956 Mercedes-Benz 300 Saloon; 1966 Mercedes-Benz 250 SL Pagoda; 1968 Mecedes-Benz 600 Pullman; 1968 Mercedes-Benz 600; 1979 Mercedes-Benz 350 SL; 2009 Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc. Tiriac Auto reprezinta sase marci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri