Tiriac Auto primeste comenzi pentru noul Mercedes-Benz Clasa A, al carui pret de pornire este de 24.600 euro cu TVA, pentru modelul A 180 BlueEFFICIENCY 122 CP.
Cel mai accesibil model Mercedes-Benz vine in standard cu radarul Collision Prevention Assist, climatizare automata Thermatic, sistem Audio 20 cu radio, CD, MP3, slot USB, display cu diagonala de 14.7 cm si conexiune bluetooth, geamuri actionate electric fata si spate, sistem de aprindere automata a farurilor Headlamp Assist si volan multifunctional cu 12 butoane.

Pe lista de dotari optionale se gasesc dotari preluate de la modelele Mercedes-Benz din clasele superioare, precum Intelligent Light System (1.400 euro, fara TVA), scaunele fata reglabile electric cu functie de memorie (de la 335 euro, fara TVA) sau bordul imbracat in piele Artico finisat manual (ca parte a pachetului Exclusive ce costa 1.850 euro, fara TVA).

Pentru fanii modelelor dinamice, Clasa A ofera dotari optionale ce vor spori si mai mult aspectul sportiv al masinii: centurile de siguranta in culoare rosie de la designo (300 euro fara TVA) sau instrumentarul de bord argintiu cu ace rosii (oferite ca parte a liniilor de echipare Urban si AMG Sports, precum si in cadrul pachetelor Exclusive si AMG Exclusive).

Modelul Mercedes-Benz Clasa A are motorizari cu puteri cuprinse intre 109 CP si 211 CP. A 180 CDI BlueEFFICIENCY (20.950 euro fara TVA) este primul Mercedes-Benz ce emite doar 98 grame de CO2 pentru un kilometru parcurs. Toate motorizarile noii Clase A ofera in standard functia ECO start/stop. Motorizarile pot fi combinate cu noua transmisie manuala in sase trepte (standard) sau cu transmisia automata cu dublu-ambreiaj 7G-DCT (1.820 euro fara TVA), ce combina, in mod ideal, confortul cu sportivitatea.

Noul Clasa A va dispune de Drive Kit Plus iPhone (580 euro fara TVA) de la sfarsitul acestui an si se va putea comanda, ca dotare optionala, incepand cu primul trimestru 2013.

Sistemul Becker MAP PILOT (720 euro fara TVA) reprezinta o varianta de navigatie cu afisare 3D a hartilor. El lucreaza impreuna cu sistemul Audio 20 si poate fi montat si ulterior ca accesoriu in baza unei preechipari realizate in fabrica. Sistemul Becker permite dictarea destinatiilor.

Sistemul multimedia COMAND Online (de la 2.750 euro fara TVA) ofera acces la Internet prin conectarea la un telefon mobil capabil sa ofere o astfel de conexiune.

Țiriac Auto este cea mai extinsa retea de dealeri si service auto la nivel national. Compania detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sapte dintre cele mai renumite marci auto existente in Romania: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

In prezent, reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto numara 65 de reprezentante mono-brand sau multi-brand, asigurand accesibilitate si servicii in fiecare colt al Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri