EIT Forum Auto, importatorul oficial Volvo in Romania, a incheiat un parteneriat cu Polita Rutiera Romana prin care va oferi un Volvo V60 pentru o perioada de sase luni.

Modelul Volvo V60 Ocean Race cu motorul diesel de 2,0 litri 136 CP are un pret de 46.800 euro cu TVA si are ca echipamente: EBD – distributie electronica a fortei de franare; EBA – asistare la franarea de urgenta; DSTC – sistem dinamic de control al tractiunii; ASC – sistem avansat de control al stabilitatii; CTCTV – sistem de control al tractiunii in viraje cu functie de control vectorial al cuplului; CITY SAFETY – sistem de evitare a coliziunilor la viteze mici, activ pana la 50 km/h; IDIS – sistem inteligent pentru gestionarea informatiilor primte de sofer; sasiu dinamic si servodirectie ajustabila electric (EPAS).

EIT Forum Auto se va implica in campania “Alege Viata!” prin amplasarea unei serii de bannere care sa atraga atentia parintilor asupra necesitatii utilizarii scaunelor pentru copii si, mai ales, a centurilor de siguranta. Scopul Volvo Cars este ca pana in anul 2020 niciun pasager sa nu mai fie ranit grav intr-un model Volvo implicat intr-un incident rutier.

Politia a mai avut anul acesta un parteneriat cu M Car Trading, importatorul Mitsubishi in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri