Exclusiv Auto, dealer autorizat vanzari si service Volvo, a deschis portile unui nou showroom Volvo in Constanta, pe o suprafata de 185 mp.

Exclusiv Auto este singurul dealer autorizat de vanzari si servicii post vanzare Volvo in orasul Constanta. Noul centru de vanzari Volvo este situat in strada Mircea cel Batran, iar service-ul in str. Intrarea Mangalie.

“Am inceput sa vindem Volvo, ca dealer unic de aproximativ un an, iar interesul aratat de clienti pentru aceasta marca ne-a determinat sa demaram si sa finalizam acest proiect al unui nou showroom care se aliniaza standardelor producatorului. Suntem intr-o continua extindere si dezvoltare, iar pentru anul 2015 ne propunem lansarea unui alt proiect tot in industria auto”, a declarat Andreea Bulgar, director de vanzari Volvo din cadrul grupului Exclusiv Auto.

Volvo primeste comenzi pentru noul SUV XC90, care in Romania pleaca de la 55.882 euro cu TVA pentru D5 AWD, motorizarea de 2 litri diesel 225 CP.

EIT Forum Auto, importatorul oficial Volvo in Romania, a incheiat un parteneriat cu Polita Rutiera Romana prin care va oferi un Volvo V60 pentru o perioada de sase luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri