Potrivit Biroului de presa al casei Artmark, Licitatia de Craciun, care va avea loc pe 9 decembrie, pregateste publicului una dintre cele mai inedite si pretioase selectii de cadouri din istoria Artmark, scrie Mediafax.

De la bijuterii extravagante din colectia Marinei Dimitropoulos, sotia fostului prim-ministru al Greciei, la o pivnita de vinuri frantuzesti, provenind de la un colectionar bucurestean, la antichitati de o raritate absoluta, precum un set de artefacte din aur dacic, descoperite in Transilvania la sfarsitul secolului al XIX-lea, limuzina Hillman-Hunter (Chrysler) care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu si pana la pictura romaneasca si europeana pe tema iernii si a sarbatorilor - fiecare isi va gasi cadoul ideal.

De asemenea, Licitatia de Iarna, organizata pe 17 decembrie, este o editie aniversara, intrucat Artmark implineste sase ani de la organizarea primei vanzari dedicate anotimpului hibernal. Fiind un moment de colectie, a fost pregatita o expozitie in stilul Artmark consacrat, care cuprinde opere ale unora dintre cei mai mari artisti romani.

Expozitia va fi deschisa incepand de sambata si va putea fi vizitata la Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti. Licitatia de Craciun va avea loc pe 9 decembrie, de la ora 20.00, la Athénée Palace Hilton, iar Licitatia de Iarna, pe 17 decembrie, de la ora 19.30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.