Mitsubishi Motors va lansa la Salonul Auto Geneva 2015 un nou concept care prefigureaza un viitor model crossover japonez.

"Prezentat in premiera mondiala la Geneva 2015, acest nou concept uimitor reprezinta o declaratie de intentie in ceea ce priveste viitoarea abordare a Mitsubishi Motors Corporation – reprezentand totodata un exemplu edificator al viitoarei sale generatii de tehnologie plug-in hybrid electric (“PHEV”) 2WD, precum si un simbol al renasterii unui design indraznet, cu totul aparte, aceste trasaturi fiind inglobate in cea mai de succes varianta de model produsa de brandul Mitsubishi Motors SUV-ul/crossover-ul", arata compania intr-un comunicat.

Conceptul va dispune de un motor electric puternic, cu impactul redus asupra mediului si design dinamic. Noul concept vine in continuarea modelului concept XR-PHEV, prezentat anul trecut, si reprezinta un pas inainte catre viitoarea productie de serie a unui nou model Mitsubishi de clasa SUV mic / Crossover. La nivelul Uniunii Europene, Mitsubishi a vandut anul trecut 93.480 de autoturisme, in crestere cu 30,5% fata de 2013.

Anul trecut, la Salonul Auto de la Paris, Mitsubishi a prezentat un nou concept hibrid, modelul Outlander PHEV Concept-S, o versiune speciala a modelului de serie Outlander PHEV. Outlander PHEV Concept-S este un model sportiv si sofisticat. Rafinamentul designului sau reflecta imbinarea unica a performantei 4x4 generata de sistemul PHEV twin-motor, ce ofera silentiozitate pe parcursul calatoriei si performanta on-road.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri