Drumul National 10 Buzau-Brasov, in localitatea buzoiana Magura, s-a surpat pe o distanta de aproximativ zece metri, in urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente din ultimele zile, circulatia in zona desfasurandu-se pe un singur sens.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, Vasile Prahoveanu, alunecarea de teren s-a produs pe DN 10, la kilometrul 26, in urma precipitatiilor abundente. Astfel, autoritatile au decis ca in zona sa se circule pe un singur sens, respectiv dinspre Buzau catre Brasov, scrie Mediafax.

Zona este semnalizata corespunzator, pana cand vor fi demarate lucrarile pentru reabilitarea portiunii de drum surpate. O masiva alunecare de teren s-a produs, duminica, si in localitatea buzoiana Colti, pe un drum care leaga doua sate. Potrivit subprefectului de Buzau, George Sava, o falie de pamant a luat-o la vale, iar drumul s-a surpat, accesul catre aproximativ o suta de case fiind posibil doar pietonal.

Sava a precizat ca autoritatile locale se vor ocupa de reabilitarea drumului. Totodata, un drum din localitatea Sarulesti a fost deteriorat la sfarsitul acestei saptamani, tot in urma alunecarilor de teren, fara a exista insa oameni izolati.

Citeste si:
MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: ploi torentiale si vant
MAE, o noua atentionare de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ce spune ministrul Sanatatii despre cazul de la Buzau