Parada va avea loc intre orele 12:00 si 13:00, pe traseul: Piata Victoriei - Calea Victoriei – Bd. Elisabeta – Strada Brezoianu – Strada Buzesti – Piata Victoriei. Totodata, publicul va putea admira camioanele si motocicletele prezente la parada intre orele 10:00 – 12:00 si 13:00 – 16:00 in parcarea din fata muzeului Antipa.

Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii. In acelasi timp, T-Festival reprezinta o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor, intr-o atmosfera relaxanta.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucurestean, va fi parada camioanelor si motocicletelor intre Romexpo si Piata Unirii si retur, organizata cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua transportatorilor”. Un bilet pentru o zi costa 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se va vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.