Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) organizeaza duminica, 26 aprilie 2015, o parada de camioane si motociclete tunate, ocazionata de lansarea T-Festival, cel mai mare festival din Europa Centrala si de Est, care va avea loc in perioada 8-10 mai 2015, la Romexpo, in Bucuresti.

Parada va avea loc intre orele 12:00 si 13:00, pe traseul: Piata Victoriei - Calea Victoriei – Bd. Elisabeta – Strada Brezoianu – Strada Buzesti – Piata Victoriei. Totodata, publicul va putea admira camioanele si motocicletele prezente la parada intre orele 10:00 – 12:00 si 13:00 – 16:00 in parcarea din fata muzeului Antipa.

Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii. In acelasi timp, T-Festival reprezinta o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor, intr-o atmosfera relaxanta.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucurestean, va fi parada camioanelor si motocicletelor intre Romexpo si Piata Unirii si retur, organizata cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua transportatorilor”. Un bilet pentru o zi costa 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se va vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri