Grupul MOL cauta, pana pe 4 septembrie, antreprenorii si companii care doresc sa administreze benzinariile preluate in luna februarie a acestui an.

“Majoritatea benzinariilor MOL Romania functioneaza sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, in timp ce reteaua achizitionata in luna februarie include unitati care functioneaza sub diverse forme de administrare. Avand in vedere necesitatea de a oferi clientilor si partenerilor produse si servicii de inalta calitate si de a asigura respectarea standardelor in intreaga retea a Grupului MOL in Romania, invitam antreprenorii sa isi trimita candidaturile pentru administrarea in regim de agentie a 35 de statii din reteaua noastra extinsa ”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL Romania.

Benzinariile care vor trece la noua platforma de operare sunt amplasate in Adunatii Copaceni (jud.Giurgiu), Bors (jud.Bihor), Bucuresti, Constanta, Corbii Mari (autostrada A1, jud.Dambovita), Craiova, Floresti (jud.Prahova), Hunedoara, Maracineni (jud.Buzau), Oradea, Otopeni, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Resita, Rupea (jud.Brasov), Sebes, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Vladimirescu (jud.Arad).

Conditii pentru a administra o benzinarie MOL

Cei care doresc sa administreze o benzinarie MOL trebuie sa dispuna de capital propriu pentru finantarea afacerii, sa depuna o scrisoare de garantie bancara, sa aiba experienta manageriala de cel putin trei ani precum si aptitudini antreprenoriale si experienta relevanta in vanzarea cu amanuntul si motivarea echipelor. Pentru administrarea statiilor pot depune oferte inclusiv agentii actuali ai benzinariilor, precum si angajatii acestora, cu conditia indeplinirii criteriilor de preselectie.

Citeste si:
O benzinarie din Romania a introdus plata pentru masini electrice
Benzinariile MOL au introdus...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
CFR Călători reduce săptămâna de lucru la 4 zile și micșorează salariile
Setari Cookie-uri