In prezent, reteaua de comercializare dispune de cinci dealeri la nivel national si de propriul depozit de piese in Boldesti-Scaieni, judetul Prahova.

"Alexandros Motors reia, pe baza noilor premise, mult mai optimiste, comercializarea SUV-ului H6 si a Pick-up-ului Steed 5, care au un real potential pentru piata din Romania si mai ales pentru infrastructura existenta in acest moment in tara noastra. Eforturile se vor indrepta spre consolidarea retelei de dealeri si servicii de calitate”, a declarat Stelios Savva, CEO Alexandros Motors Romania.

Great Wall Hover 6 este un SUV care a primit cinci stele la testul de siguranta C-NCAP din China. SUV-ul H6 este oferit in doua variante de motorizare, un turbo-diesel de 2.0 litri ce dezvolta 143 CP, respectiv un motor pe benzina supraalimentat de 1,5 litri ce dezvolta, de asemenea, 143CP. Modelul este disponibil 4x2 si 4x4, iar pretul de pornire in Romania este de 18.400 euro cu TVA.

Great Wall H6

Potentialii clienti ai Great Wall sunt nu doar persoanele fizice, ci si companiile mici si mijlocii cu activitati in domenii precum agricultura, protectie si paza, constructii, utilitati, distributie etc.

Great Wall Steed 5 este un pick-up cu un motor pe benzina de 2,4l ce dezvolta 122 CP, 4x4, si costa de la 17.400 euro cu TVA. Modelul este disponibil si cu un propulsor de 2.0 litri diesel 139 CP.

Citeste si:

Great Wall Steed 5

"Alexandros Motors deschide astazi la Bucuresti un showroom dedicat marcii Great Wall. Cu aceasta ocazie, marcam si 10 ani de la demararea parteneriatului cu Great Wall Motors”, a mai spus Stelios Savva.

Pentru anul 2016 sunt asteptate alte trei noi modele Great Wall: Hover 1, Hover 2 si Steed 6.

Fabrica de masini Great Wall Motors este in Bulgaria, la Lovech, la 200 de km de Bucuresti si are o capacitate de 50.000 de unitati pe an (o masina la 5 minute). Litex Motors a investit 100 de milioane euro in uzina si a inaugurat-o in februarie 2012.

Great Wall Motors Company Limited a fost infiintata in anul 1976 si este cea mai mare companie cu capital privat, producatoare de automobile din China, fiind listata la Bursa din Hong Kong. Recunoscuta pentru capacitatea de productie uriasa si dezvoltarea continua din ultimul deceniu, Great Wall Motors se afla in topul primelor 10 companii private listate la bursa si intre primele 30 de companii in functie de cifra de afaceri din China.

Cu 1,1 milioane de vehicule vandute in China, in 2014, producatorul este si cel mai mare exportator de pe piata chineza, impunandu-se pe piete precum Australia, Africa de Sud, America Centrala si de Sud, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Rusia. Este, de altfel, si primul producator chinez care si-a stabilit o unitate de produtie proprie in Europa, la Lovech (Bulgaria), fabrica inaugurata in 2012.

Compania Alexandros Motors, divizia auto a Alexandrion Grup Romania, a fost lansata oficial in ianuarie 2006 si este importator unic pentru Romania a brandurilor: Great Wall, King Long si UN Forklift. De asemenea, ofera si servicii de finantare in sistem de leasing operational, prin– Alexandros Long Term Rental.