Potrivit anchetatorilor, angajatul unei spalatorii din Focsani a furat, joi, un autoturism lasat de proprietar pentru a fi lustruit. Aflat sub influenta alcoolului si fara a detine permis de conducere, tanarul a furat masina din spalatorie si a plecat la plimbare, iesind din Focsani spre localitatea Bolotesti, scrie Mediafax.

La un moment dat, pe DN 2 D, tanarul a intrat intr-o benzinarie, cu intentia de a alimenta autoturismul de lux, dar la un moment dat a lovit cu masina mai multe rafturi cu produse din statia de carburant, ulterior demarand in tromba. Personalul benzinariei a anuntat imediat Politia din Bolotesti, care a incercat sa il opreasca la intrarea in localitate, insa barbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, care au pornit in urmarirea sa.

Dupa aproximativ trei kilometri, barbatul a iesit cu masina de pe sosea si s-a oprit in gardul unei case. In urma impactului, masina a fost avariata, iar gardul gospodariei in care a intrat a fost distrus. Dupa accident, barbatul a fost imobilizat si dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Potrivit Politiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Sursa foto: welcomia/shutterstock.com