Peste 3.700 de soferi au fost depistati sambata cu depasiri ale vitezei legale, cand traficul a fost supravegheat de peste 1.000 de politisti, folosindu-se si un elicopter pe DN1, DN2 si DN7, informeaza Politia Romana.

La inceput de vacanta, activitatile de fluidizare si supraveghere a traficului au fost intensificate, scrie Mediafax.

Sambata, 1.053 de politisti, dintre care 778 de la rutiera, au actionat, sub coordonarea Directiei Rutiere a Inspectoratului General al Politiei Romane, la nivel national, pentru siguranta traficului rutier.

Politistii au monitorizat traficul rutier pe DN1, DN2, DN6 si DN7 si i-au sanctionat pe cei care au incalcat regulile de circulatie, in special pe cele care stabilesc regimul legal de viteza. Traficul de pe DN1, DN2 si DN7 a fost supravegheat din aer, cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviatie din Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, au fost aplicate, la nivel national, 3.758 de sanctiuni contraventionale conducatorilor auto care au depasit viteza regulamentara.
Dintre acestia, 102 soferi au fost sanctionati si cu retinerea permisului de conducere, pentru depasirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km/h.

Citeste si:
Curse gratuite pentru cei care luptă împotriva coronavirusului -...
Curse gratuite pentru cei...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Drumurile din România cu cele mai multe accidente rutiere din 2019
Setari Cookie-uri