Unsprezece soferi care circulau cu viteze excesive pe autostrazile A1, A2 si A3 au fost prinsi, sambata, de catre politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane, cea mai mare viteza, de 208 kilometri la ora, fiind inregistrata pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva. Vitezomanii au fost amendati cu cate 1.305 lei si le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Astfel, potrivit Politiei Romane, sambata, politistii din cadrul BAMS au depistat un tanar de 24 de ani, din judetul Mures, conducand pe Autostrada A3 Turda - Bors cu viteza de 183 km/h, potrivit News.ro. Alti patru soferi vitezomani, un barbat de 45 de ani, din Viseu de Sus, un clujean de 23 de ani, un sucevean de 49 de ani si un sibian de 32 de ani, au fost prinsi conducand cu viteze intre 181 si 197 de km/h, pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva.

Viteza record de sambata ii apartine unui bucurestean de 48 de ani, care a fost filmat de aparatul radar, tot pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, conducand cu 208km/h. In cursul dupa-amiezii, politistii au depistat pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta un alt barbat de 33 de ani, conducand cu 192 km/h. Cei sapte au fost amendati cu cate 1.305 de lei si le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Sambata seara, politistii rutieri au depistat un tanar de 21 de ani, din judetul Cluj, circuland pe autostrada A3 Turda - Bors cu viteza de 206 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2.900 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

La scurt timp, pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, politistii au mai identificat o femeie de 32 de ani, din Brasov, care conducea cu viteza de 192km/h. Soferita a primit o amenda de 1.305 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Pe aceeasi autostrada, un alt sofer a fost prins conducand cu 183 km/h, si acesta fiind amendat cu 1.305 de lei si fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile.

La ora 18.45,pe pe Autostrada A2 - Bucuresti - Constanta, politistii au depistat un constantean de 27 de ani conducand cu viteza de 193 km/h. Tanarul a fost amendat cu 1305 de lei si a ramas ti el fara permis pentru o perioada de 90 de zile.

Sursa foto: Gary Perkin / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri