Actiunile Fiat Chrysler au fost suspendate joi in mai multe randuri de la tranzactionare, la bursa din Milano, dupa o scadere de peste 10%, in urma informatiei ca doi dealeri auto din SUA acuza compania ca ar fi oferit sume mari de bani pentru a raporta vanzari peste cele reale.

Doi dealeri din cadrul grupului Napleton Automotive Group au intentat marti un proces civil la un tribunal federal din Chicago, in care acuza, printre altele, ca Fiat Chrysler a conspirat cu unii dealeri pentru a umfla datele referitoare la vanzarile lunare, transmite MarketWatch , conform Mediafax.

Un purtator de cuvant al Fiat Chrysler in SUA a spus ca producatorul auto nu a fost anuntat oficial despre actiunea in justitie si nu poate comenta inainte de a cunoaste acuzatiile.Un reprezentant al Fiat Chrysler din Italia a refuzat la randul sau sa comenteze.

La ora transmiterii stirii, titlurile Fiat Chrysler sunt in declin cu 9%, la 6,77 euro pe unitate.Compania a raportat 69 de cresteri consecutive ale vanzarilor din SUA, dupa ce a iesit din faliment.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Fiat Chrysler ar putea fi preluat de Volkswagen