Furnizorul de carduri de carburant DKV Euro Service Romania si-a extins parteneriatul la peste 700 de statii de distributie carburanti, dupa ce a anul acesta si-a marit prezenta in reteaua Lukoil.

Uilizatorii de carduri DKV pot alimenta fara numerar in toate cele peste 300 de statii de distributie carburanti operate de compania petroliera Lukoil Romania. Reteaua de puncte de acceptanta DKV a continuat sa creasca si in cazul MOL sau OMV/Petrom.

“LUKOIL este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti de pe piata, cu o retea vasta de statii. Odata cu aceasta extindere a colaborarii, numarul total de benzinarii unde se poate alimenta cu DKV CARD in Romania s-a dublat, ceea ce inseamna ca suntem si mai aproape de clientii nostri, pe orice ruta aleg. Cresterea numarului de parteneri si a punctelor de acceptanta din Romania este un element important in strategia de dezvoltare DKV pe plan local, cu atat mai mult acum, cand scaderea TVA creeaza premisele favorabile pentru ca transportatorii sa alimenteze in tara”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service Romania.

DKV Euro Service ofera detinatorilor de DKV card posibilitatea sa plateasca pentru carburanti fara numerar intr-o retea extinsa de 703 statii partenere Lukoil, MOL, OMV/Petrom, Oscal Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral si altele.

In Romania, DKV Euro Service prognoza anul trecut o cifra de afaceri de 190 milioane euro, in crestere cu 8,6% de la 175 milioane euro in 2014. Grupul DKV are peste 120.000 de clienti si 2,5 milioane de DKV Card si aparate DKV Box active in Europa.

Citeste si:
DKV Romania are un nou director general
DKV Romania are un nou...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
DKV Euro Service Romania vrea sa faca anul acesta 360 MIL. euro