Schimbarea va fi operata la 4 aprilie. "Yves Caracatzanis va fi subordonat lui Denis Le Vot, senior vice-president, director de operatiuni al Renault pentru regiunea Eurasia, din care face parte si Romania", potrivit unui comunicat, scrie Mediafax.

Nascut in 1964, la Marsilia, Yves Caracatzanis este inginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris. El si-a inceput cariera la cabinetul de consultanta Bossard Consultants si a lucrat ulterior la Hewlett Packard. In 1992 el s-a alaturat Renault, ca sef de proiect Organizare logistica. In 1995 incepe sa lucreze pentru uzina de la Flins, unde a ocupat succesiv posturile de sef atelier fabricatie Montaj, sef de departament Vopsitorie, in 1999, si sef serviciu Calitate, in 2002, pentru lansarea Clio 3.

In 2005, a devenit director Inginerie Prototipuri Vehicule al Grupului Renault. In 2008 a participat la crearea diviziei Supply Chain (Logistica) a grupului, iar in 2010 a devanit director Supply Chain. Din 2013, este director Industrial si Supply Chain pentru regiunea Eurasia. Nicolas Maure este din ianuarie director general al grupului Renault Romania si presedinte-director general al Automobile Dacia.