Defectiuni Renault Megane Generation, Clio IV si Fluence

Renault a identificat posibilitatea ca unul sau mai multe suruburi de fixare a rotilor vehiculului sa nu fie stranse corect. De aceea isi cheama clientii cu masina in service pentru a verifica cuplul de strangere a suruburilor de fixare a rotilor vehiculului. Durata verificarilor este de 30 de minute. Numarul de autoturisme Renault Megane Generation, Clio IV si Fluence care pot ramane fara roti pe strazile din Romania este de 107 unitati.

In 2014, Renault a mai facut o rechemare pentru 1.750 de Renault Clio IV comercializate in Romania pentru o posibila deteriorare a conductei flexibile de frana fata si/sau pierderea functionalitatii pistonului cilindrului de frana spate.

Defectiuni Renault Clio IV GT si RS

Modelele Renault Clio IV GT si RS si-ar putea pierde eleronul pe drum. Masinile clientilor din Romania vor sta o ora in service pentru refixarea eleronului si doua ore si jumatate in cazul in care se va inlocui eleronul.Numarul de masini Renault Clio IV GT si RS rechemate in Romania pentru aceasta problema este de 22 unitati.

Renault Romania a facut o campanie similara in 2013 cand a declansat o actiune de recall pentru 3.067 de masini Megane II Estate la care au aparut probleme la fixarea eleronului.

Defectiuni Renault Trafic III

Renault recheama in Romania 318 vehicule comerciale Trafic III la care s-ar putea deschide capota in mers. Renault a identificat posibilitatea ca unul sau mai multe suruburi de fixare a incuietorii capotei fata sa nu fie stranse suficient. Durata verificarii in service este de 20 de minute.