BMW aduce pe piata o editie limitata de biciclete inspirata din designul modelului M2

BMW Cruise M Bike, editie limitata de 1.500 de biciclete inspirata din designul modelului M2, poate fi comandata in Romania la un pret de 5.252 lei cu TVA.

Bicicleta este in nuanta Long Beach Blue metalizat, care se potriveste cu culoarea oficiala a BMW M2 Coupé.

Bicicleta realizeaza o figura puternica datorita formei distinctive a cadrului din aluminiu hidroformat care evoca pozitia rezervorului unei motociclete. Datorita sudurilor perfecte, designul cadrului are aspectul ca si cum ar fi realizat dintr-o singura componenta.

BMW Cruise M Bike

Distantierul din carbon asigura ca BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv usor si in acelasi timp rezistent. Modelul are roti mai mari (28 de toli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze si frane hidraulice cu disc Shimano. Fiecare exemplar al acestei editii speciale in serie limitata are si propria placuta creata special.

Citeste si:
Cum arata colectia 2012 de biciclete BMW
Cum arata colectia 2012 de...

Colectia de biciclete BMW a fost supusa unei transformari pentru primavara 2016 cu ajutorul unor designuri revizuite si a unor componente tehnice moderne. BMW Cruise Bike vine cu noi culori si un pret de 4.688 lei cu TVA.

biciclete BMW

Bicicleta BMW Cruise e-Bike (14.607 lei cu TVA) este mai puternica datorita acumulatorului de 400 Wh si are o viteza maxima, cu pedalare electrica, de 25 km/h.

BMW Cruise e-Bike

Citeste si:
McDonald’s lansează noi produse în ediție limitată
McDonald’s lansează noi...

Toate modelele mentionate anterior vin cu roti mai mari (de 28 de toli/71,12 cm) si o dimensiune suplimentara a cadrului (S - de la 160 cm, M - de la 175 cm, L - de la 185 cm). Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai marcii, BMW a creat si optiunea perfecta: BMW Cruise Bike Junior (2.136 lei).

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri