Bicicleta este in nuanta Long Beach Blue metalizat, care se potriveste cu culoarea oficiala a BMW M2 Coupé.

Bicicleta realizeaza o figura puternica datorita formei distinctive a cadrului din aluminiu hidroformat care evoca pozitia rezervorului unei motociclete. Datorita sudurilor perfecte, designul cadrului are aspectul ca si cum ar fi realizat dintr-o singura componenta.

BMW Cruise M Bike

Distantierul din carbon asigura ca BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv usor si in acelasi timp rezistent. Modelul are roti mai mari (28 de toli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze si frane hidraulice cu disc Shimano. Fiecare exemplar al acestei editii speciale in serie limitata are si propria placuta creata special.

Colectia de biciclete BMW a fost supusa unei transformari pentru primavara 2016 cu ajutorul unor designuri revizuite si a unor componente tehnice moderne. BMW Cruise Bike vine cu noi culori si un pret de 4.688 lei cu TVA.

Citeste si:

biciclete BMW

Bicicleta BMW Cruise e-Bike (14.607 lei cu TVA) este mai puternica datorita acumulatorului de 400 Wh si are o viteza maxima, cu pedalare electrica, de 25 km/h.

BMW Cruise e-Bike

Toate modelele mentionate anterior vin cu roti mai mari (de 28 de toli/71,12 cm) si o dimensiune suplimentara a cadrului (S - de la 160 cm, M - de la 175 cm, L - de la 185 cm). Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai marcii, BMW a creat si optiunea perfecta: BMW Cruise Bike Junior (2.136 lei).