"Investitia in Romania a fost o decizie strategica pentru Leoni. Cu cele trei fabrici din Arad, Bistrita si Pitesti, avem deja o infrastructura bine stabilita in Romania. Acest lucru ne ajuta sa reducem cantitatea de activitati administrative si totodata sa ne imbunatatim procesele existente. In plus, Romania furnizeaza o forta de munca bine pregatita la costuri competitive. In iulie vom lansa Shared Service Center-ul care va avea intre sase si zece angajati si care va ajunge la circa 40-50 de angajati in urmatorii ani“, au spus reprezentantii Leoni, potrivit Mediafax.

Centrul de servicii de la Cluj va gazdui toate procesele administrative de HR din intreaga Europa pentru Leoni, de la recrutare pana la pensionare. Pentru inceput, compania cauta in special prfesionisti, preferabil cu o prima experienta de munca de cel putin trei ani. Compania cauta vorbitori de limba engleza, sarba, ucraineana sau germana.

In Romania, Leoni a avut o cifra de afaceri cumulata de 462,5 mil. euro in 2014, cu un profit net cumulat de 9,7 mil. euro si cu un numar mediu de peste 11.700 de angajati in cele trei fabrici (businessul fiind administrat prin entitatile Leoni Wiring Systems Ro Bistrita, Leoni Wiring Systems Arad si Leoni Wiring Systems Pitesti).

Sursa foto: Minerva Studio, Shutterstock