Producatorul de componente auto Leoni, cu afaceri de peste 460 de milioane in cele trei fabrici din Romania, va deschide, in vara acestui an, primul centru de servicii de tip „shared“ in Cluj, unde va centraliza toate activitatile de HR ale concernului german.

"Investitia in Romania a fost o decizie strategica pentru Leoni. Cu cele trei fabrici din Arad, Bistrita si Pitesti, avem deja o infrastructura bine stabilita in Romania. Acest lucru ne ajuta sa reducem cantitatea de activitati administrative si totodata sa ne imbunatatim procesele existente. In plus, Romania furnizeaza o forta de munca bine pregatita la costuri competitive. In iulie vom lansa Shared Service Center-ul care va avea intre sase si zece angajati si care va ajunge la circa 40-50 de angajati in urmatorii ani“, au spus reprezentantii Leoni, potrivit Mediafax.

Centrul de servicii de la Cluj va gazdui toate procesele administrative de HR din intreaga Europa pentru Leoni, de la recrutare pana la pensionare. Pentru inceput, compania cauta in special prfesionisti, preferabil cu o prima experienta de munca de cel putin trei ani. Compania cauta vorbitori de limba engleza, sarba, ucraineana sau germana.

In Romania, Leoni a avut o cifra de afaceri cumulata de 462,5 mil. euro in 2014, cu un profit net cumulat de 9,7 mil. euro si cu un numar mediu de peste 11.700 de angajati in cele trei fabrici (businessul fiind administrat prin entitatile Leoni Wiring Systems Ro Bistrita, Leoni Wiring Systems Arad si Leoni Wiring Systems Pitesti).

Sursa foto: Minerva Studio, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri