29 Aprilie 2016

Cele mai ciudate editii speciale de masini



Nu intotdeauna o editie speciala este si reusita. Unele masini in editii limitate arata deosebit, sunt atragatoare si atrag priviri, dar altele arata ingrozitor. Vezi in prezentarea urmatoare cum arata cateva dintre cele mai nereusite editii speciale de masini.

Aston Martin Dragon 88

Aston Martin Dragon 88 este o editie limitata de 88 unitati pentru DBS, Virage si V8 Vantage S, care vine cu simbolul dragonului. Aur de 24 de carate a fost aplicat tetierelor scaunelor.


Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Aston Martin DB9 GT Bond Edition este vopsit in culoarea Spectre Silver si a fost fabricat in 150 de unitati. Versiunea a fost creata in onoarea filmului Spectre cu James Bond. Clientii primesc odata cu masina si un ceas James Bond edition Omega, potrivit roadandtrack.com.


Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc

Bugatti a colaborat cu producatorul german de portelan Königliche Porzellan din Berlin pentru editia speciala Veyron Grand Sport L'or Blanc. Modelul costa 2,4 milioane de dolari.


Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition

Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition a fost inspirat din designul avioanelor Breitling. Accente galbene si sapte stelute mici decoreaza tabloul de bord.


Lamborghini Murci?lago LP640 Versace

Lamborghini Murciélago LP640 Versace este o editie limitata care vine cu o pereche de pantofi pentru condus, in culoarea albastru calfskin.


Mini Cooper by Kenneth Cole

Mini Cooper by Kenneth Cole este o editie care nu a mai intrat in productie.


Rolls-Royce Ghost Majestic Horse Edition

Pentru a celebra anul calului in China, Rolls-Royce a adus un pachet special modelului Ghost, cu logo-uri de cai mici, in locuri diferite din masina.


Ford F-150 Harley-Davidson

Ford F-150 Harley-Davidson costa in jur de 50.000 de dolari. Modelul vine cu un motor V8 de 6,2 litri si un sistem de evacuare care huruie. Editia limitata are ecusoane Harley-Davidson cusute pe scaune.


Fiat 500 Gucci Edition

Fiat 500 Gucci Edition, cu linii rosii si verzi, este o versiune fabricata in 500 de unitati. Pretul modelului a fost in jur de 19.000 de dolari.


Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham

Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham este o editie limitata de 200 de unitati, cu un pret de 100.000 de dolari fiecare. Modelul vine cu un set personalizat de 4 piese de bagaje.




Citeste si