Casa de insolventa Ionescu si Sava SPRL, din Bucuresti, vinde un numar de 65 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Mobile Shop Sprinter 310 CDI, noi, nerulate, cu an de fabricatie 2011, care au fost carosate special pentru activitatea defunctului business Mic.ro, al lui Dinu Patriciu.

Mic.ro a intrat in faliment in 2012, la doar doi ani de cand omul de afaceri a pornit business-ul care ar fi trebuit sa concureze atat Mega Image, cat si magazinele mici „de cartier”.

Autovehiculele puse in vanzare sunt noi, „si beneficiaza de toate dotarile specifice (generator de curent, vitrine calde si reci, frigidere etc.). In prima faza vor fi valorificate acele autovehicule comerciale in stare impecabila, ulterior urmand a fi scoase spre vanzare si cele care prezinta usoare urme de uzura datorata depozitarii necorespunzatoare”, subliniaza anuntul casei de insolventa.

Unul dintre aceste autovehicule poate fi vizionat in fata spalatoriei auto City Go situata la intersectia Strazii Popa Nan cu Calea Calarasi.
Pretul de vanzare este in cuantum de 22.600 euro + TVA/autovehicul, insa se pot acorda discount-uri in functie de numarul de autovehicule achizitionate.

Citeste si:
Succesele si esecurile in business ale omului de afaceri Dinu Patriciu
Succesele si esecurile in...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Medic Patriciu: Boala i s-a inrautatit dupa esecul Mic.ro