Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri nationale, din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera este intrerupta, sambata, pe mai multe drumuri nationale, din cauza inundatiilor, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Traficul pe DN 13C Vanatori (judetul Mures) - Cristuru Secuiesc (judetul Harghita) este intrerupt pe ambele sensuri. Din cauza precipitatiilor abundente, rampa de acces pe podul peste raul Tarnava Mare s-a surpat, scrie News.ro.

Ruta ocolitoare recomandata de politisti este: Sighisoara - Balauseri - Sovata - Praid - Lupeni - Cristuru Secuiesc. De asemenea, pentru traficul usor, poate fi folosita ruta: Balauseri - Sangeorgiu de Padure - Bezid - Cristuru Secuiesc.

In judetul Vrancea, circulatia este intrerupta pe DN2, intre localitatile Domnesti-Sat si Adjud, pe tronsonul kilometric 224 – 227, din cauza raului Trotus care a iesit din matca, inundand suprafata carosabila. Ruta ocolitoare: Tisita - Barlad - Podu Turcului - Adjud.

In judetul Valcea, circulatia rutiera pe DN7D (drum national secundar, de interes local) este intrerupta la km 4+350 de metri, in zona localitatii Caineni, din cauza viiturilor. Accesul catre localitatile Boisoara si Titesti se realizeaza din DN7, prin localitatea Racovita, pe drumurile judetene DJ703M si DJ703P.

Citeste si:
"Drumul regelui" a fost redeschis circulației rutiere
Transalpina a fost redeschisă...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Centrul Infotrafic mai informeaza ca in judetul Hunedoara, traficul rutier pe doua drumuri nationale se desfasoara ingreunat, din cauza precipitatiilor abundente. Este vorba despre DN7 Deva - Arad, in zona localitatii Campuri-Surduc (apa pe carosabil) si DN68A Deva - Timisoara, in zona localitatii Braznic (apa, dar, mai ales, aluviuni pe carosabil).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri