17 Iunie 2016

Cum sa accesati Programul "Rabla 2016" in patru pasi. Ce conditii aveti de indeplinit, ghidul de finantare si lista producatorilor autorizati



Proprietarii de autoturisme mai vechi de opt ani, persoane fizice, pot primi cel putin 6.500 de lei pe masina. Primul drum trebuie facut la un producator sau dealer autorizat, scrie Adevarul.ro.

In perioada 14 iunie - 25 noiembrie se desfasoara editia pe 2016 a Programului „Rabla“, prin care proprietarii - persoane fizice - de autoturisme vechi pot primi in schimbul acestora bani pentru a-si cumpara masini noi.

Anul acesta, programul este gandit in doua directii: - „Rabla Clasic“, deja cunoscuta de populatie, prin care romanii pot beneficia de o prima de casare pentru achizitia unui autovehicul nou cata vreme isi caseaza autovehiculul vechi - „Rabla Plus“, program nou, prin care este stimulata achizitia unui autovehicul nou pur electric sau nou electric hibrid, fara obligativitatea casarii un autovehicul vechi. In cazul „Rabla Plus“, obligatia casarii intervine doar pentru cei care doresc sa cumuleze finantarea acordata prin acest nou program cu cea din Programul „Rabla Clasic“, precizeaza, intr-un comunicat, Ministerul Mediului. Atentie la perioada de derulare!

Citeste in continuare pe adevarul.ro.



Citeste si