4 Iulie 2016

Citroen a prezentat cea de-a treia generatie a modelului C3



Citroen a prezentat cea de-a treia generatie C3, model de volum al marcii franceze, care va ajunge in showroom-uri in primavara 2017.

Motorizarile Citroen C3 anuntate sunt 1 litru benzina cu 3 cilindri de 68 CP, 1,2 litri benzina 82 CP sau 110 CP. Variantele diesel vor avea 75 CP si 100 CP si vor dispune de tehnologia Start-Stop. Transmisiile vor fi manuale sau automate cu 6 trepte.

Modelul de 3,99 metri lungime este unul dintre cele mai vandute modele ale marcii franceze, unul din cinci autoturisme fiind C3.

Citroen C3 vine in premiera mondiala cu sistemul CitroënConnectedCam, o camera HD integrata care permite distribuirea directa a fotografiilor si a videoclipurile realizate in timpul calatoriei.

Alte sisteme de care dispune Citroen C3 sunt monitorizarea unghiului mort sau a benzii de rulare, camera de marsarier. Pentru o nuanta de exterior bi-ton, exista posibilitatea de a alege una dintre cele trei culori de plafon, pe langa designul proiectoarelor de ceata, a oglinzilor laterale, a conturului lunetei si a Airbump-urilor.

Alte dotari sunt navigatia conectata 3D cu recunoastere vocala, camera video marsarier, functia de avertizare la parasirea benzii de circulatie si supravegherea unghiului mort. Modelul Citroen C3 a fost comercializat in peste 3,6 milioane de exemplare in 14 ani, de cand a iesit pe portile uzinei.



Citeste si