Circulatia rutiera este ingreunata, la aceasta ora, pe Valea Prahovei, in Comarnic, Sinaia si Busteni, din cauza numarului mare de autoturisme, iar valorile de trafic pe DN 1 sunt in crestere, anunta Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, potrivit News.ro.

Din cauza numarului mare de autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 Ploiesti - Brasov se desfasoara, sambata, ingreunat la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de urcare, pe centura statiunii Sinaia si in zona orasului Busteni. Politistii rutieri precizeaza ca valorile de trafic pe sensul catre munte sunt in crestere.

De vineri, de la ora 10.00, traficul rutier este restrictionat partial in Sinaia, pentru desfasurarea festivalului "Sinaia Forever", la care sunt asteptati zeci de mii de oameni. Circulatia este restrictionata pe Bulevardul Carol I, intre intersectia cu Bulevardul Republicii, pana la intersectia cu Strada Aosta, si total intre intersectia cu Strada Aosta pana la intersectia cu Strada Garii, potrivit Infotrafic.

De asemenea, pe Strada Spatar M. Cantacuzino se va circula in sens unic dinspre Strada Aosta catre Strada Manastirii, pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins intre Strada Aosta si Bulevardul Republicii, circulatia fiind organizata in sens unic, pe o singura banda, in latime de 3,5 metri, dinspre Bulevardul Republicii, catre Strada Aosta.

Primaria Sinaia a anuntat ca Strada Octavian Goga, Strada Frasinului si Strada Piata Unirii vor fi inchise circulatiei rutiere, fiind permis doar accesul riveranilor si autovehiculelor de interventie ale Politiei, Pompierilor sau Serviciului de Ambulanta.

Citeste si:
EXPERIMENT WALL-STREET: Masina, metrou sau autobuz in drum spre job?
EXPERIMENT WALL-STREET:...

Pe Strada Aosta, de la intersectia cu Bulevardul Carol I, pana la intersectia cu Strada Spatar Cantacuzino se va circula in sens unic pe sensul de urcare, iar pe Bulevardul Ferdinand se va circula in ambele sensuri pana la intersectia cu Bulevardul Carol I. Soferii care intentioneaza sa intre in statiune vor fi indrumati sa faca acest lucru pe ruta strada Garii, DN1, viraj dreapta la kilometrul 122, Bulevardul Republicii.

Totodata, in timpul festivalului, transportul public local va fi deviat, iar statiile de pe traseele afectate vor fi desfiintate temporar. Restrictiile de circulatie vor fi ridicate duminica seara, la ora 20.00.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ministrul Transporturilor: In iunie, dam in trafic 5,3 km intre Bors si Biharia
Setari Cookie-uri