Anterior, grupul a trecut si prin fata Palatului Cotroceni, unde au scandat "Iesi afara, javra ordinara" si "Rosia, Rosia, vine revolutia".

Manifestantii care au ajuns in mars in Piata Universitatii au ocupat strada si trotuarele. Circulatia in intersectia de la Universitate, dar si pe bulevardele Bratianu, Balcescu, Carol I si Regina Elisabeta este blocata. In Piata Universitatii vin in continuare manifestanti dinspre Bulevardul Mihail Kogalniceanu.

Cordoanele de jandarmi s-au pozitionat la Universitate, in zona fiind si politisti de la Rutiera.

Cazanciuc, justitia nu-i mosia ta.

In timpul marsului nu au fost inregistrate incidente. Protestatarii au mers pe strada, dar si pe trotuare, circulatia fiind blocata pe traseul pe care au mers manifestantii.

Citeste si:

In zona fantanii de la Universitate erau, in momentul in care au ajuns participantii la mars, aproximativ o suta de persoane, acestia fiind dintre cei care au protestat anterior la sediul DNA. Acestia afiseaza pancarte cu mesaje adresate procurorului general al Romaniei, ministrului Justitiei, dar si premierului Victor Ponta: "Nitu, pe noi nu ne-ai pacalit vreodata", "Cazanciuc, justitia nu-i mosia ta", "Ponta, seful DNA?", "Jos labele de pe justitie".

La Universitate, in fata Teatrului National, protesteaza si cateva persoane care se opun eutanasierii cainilor maidanezi, reglementata prin legea promulgata in 25 septembrie.

Marsul celor care se opun proiectului minier de la Rosia Montana a inceput in jurul orei 17.00, manifestantii mergand de pe strada Dezrobirii, in zona statiei de metrou Gorjului din cartierul Militari, pe traseul Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul Timisoara - strada General Vasile Milea - Soseaua Cotroceni - Bulevardul Gheorghe Marinescu - Bulevardul Eroii Sanitari - Bulevardul Mihail Kogalniceanu - Piata Universitatii.