Accidentul s-a petrecut duminica dupa-amiaza, in zona localitatii Schela din judetul Galati. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Galati, Cristina Tatulici, a declarat pentru News.ro ca microbuzul nu a acordat prioritate atunci cand a intrat pe drumul judetean, a fost lovit de o masina si s-a rasturnat.

In microbuz ar fi fost 18 persoane, toate fiind ranite, dar numai sapte au fost transportate la Spitalul din Galati, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanta Galati.

Potrivit sursei citate, una dintre victime, o femeie, este in stare grava, cu fracturi la membrele inferioare. Directorul Serviciului de Ambulanta a mai precizat ca sase ambulante si un echipaj de transport victime multiple al SMURD au intervenit la locul accidentului, autoritatile declansand codul rosu de interventie.

Polinschi a explicat ca toate resursele echipajelor de interventie aflate la serviciu au fost mobilizate, iar in caz ca va fi nevoie vor fi chemati si salvatori care nu sunt de serviciu. Mihai Polinschi a adaugat ca, din primele informatii, nicio persoana ranita nu are viata pusa in pericol.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock