Euro NCAP a publicat la finalul lunii septembrie rezultatele a doua masini noi la testele de siguranta, modele ale marcilor Mercedes-Benz si Peugeot, care au primit 5 stele.

Mercedes-Benz Clasa E: protectie pasageri adulti 95%

Mercedes-Benz Clasa E vine in standard cu sistemul de franare automata de urgenta (AEB) si dupa testele riguroase de siguranta Euro NCAP a primit punctajul maxim de cinci stele.

Peugeot 3008: protectie pasageri adulti 86%

Peugeot 3008 a primit, de asemenea, un rating de cinci stele. Acest crossover are in standard un sistem de asistenta pentru viteza si unul de avertizare in caz de parasire a benzii de rulare, in timp ce sistemul de franare automata de urgenta AEB este disponibil optional.

In august, Euro NCAP a testat patru modele noi, modele ale marcilor Renault, Kia, Subaru si Toyota, care au primit 5 stele in versiunile cu pachete de siguranta optionale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri