Traficul este ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe mai multe drumuri din tara, circulandu-se in coloana pe DN1, de la Predeal pana la Busteni, precum si pe DN 73 A Rasnov - Predeal. Totodata, este aglomerat si se merge in coloana si la intrarea in Bucuresti de pe Autostrada A1.

Centrul Infotrafic anunta ca, duminica dupa-amiaza, traficul rutier este intens pe DN 1, Valea Prahovei, circulandu-se in coloana de la Predeal pana la intrarea in Busteni si in zona Comarnic (pe sensul de mers catre Bucuresti), informeaza News.ro.

Politistii le recomanda soferilor care vin de la Brasov sa mearga pe ruta alternativa DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Totodata, s-a format coloana si pe DN 73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN 1.

Politistii le transmit soferilor care merg spre Capitala ca din zona Bran-Moieciu pot alege si ruta DN 73 Brasov - Valea Mare-Pravat, DN 72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN 71 Targoviste - Baldana, DN 7 Baldana - Bucuresti.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor: In iunie, dam in trafic 5,3 km intre...
Lucian Bode despre Autostrada...

Totodata, este aglomeratie si pe alte drumuri nationale si autostrazi.

Astfel, pe Autostrada A1, incep sa se formeze coloane la intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti.

Pe DN 7 se circula ingreunat pe Valea Oltului, in zona viaductului Carligu Mic (aflat in reparatii) si pe raza localitatii argesene Draganu, pe tronsonul pe care se asfalteaza.

Politistii mai aminesc si ca este posibil sa apara probleme de trafic in zona Bascov - Valea Ursului, unde multi soferi incetinesc prea mult sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferata inchisa.

Citeste si:
EXPERIMENT WALL-STREET: Masina, metrou sau autobuz in drum spre job?
EXPERIMENT WALL-STREET:...

Pe DN 6 autovehiculele ruleaza cu viteza redusa la intrarea in localitatea Mihailesti dinspre Gorneni, in judetul Giurgiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Vinieta Oxigen - un început bun, dar timid
Setari Cookie-uri