Trafic in coloana la intoarcerea din statiuni si la intrarea in Romania

Traficul este ingreunat, luni, pe Valea Prahovei, pe DN 73 (Predeal - Rasnov) si DN1A (Cheia), fiind semnalate intensificari ale traficului si pe DN6 (Alexandria - Bucuresti) si DN7 (Ramnicu Valcea - Sibiu). Aglomeratie este si la principalele puncte de intrare in Romania, potrivit News.ro.

La Vama Veche, pe sensul de intrare in tara, traficul este extrem de aglomerat. Aici, timpul mediu de asteptare, inainte de control, depaseste o ora.
Reprezentantii Politiei de Frontiera spun ca, dupa ora 12.00, s-a aglomerat foarte mult, astfel incat a fost nevoie ca din cele patru artere - doua pe intrare, doua pe iesire - trei artere sa fie le destinate celor care intra in tara. Politia de Frontiera le recomanda celor care se intorc din Bulgaria sa foloseasca si intrarea prin punctul de control de la Negru Voda, dar si pe cel din Giurgiu, unde podul Giurgiu-Ruse este deschis si se poate circula pe ambele benzi.

O alta recomandare a oficialilor din Politia de Frontiera este folosirea aplicatiei destinate telefoanelor mobile, care arata valorile de trafic in timp real.
Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, traficul rutier este intens si pe DN1, Brasov - Bucuresti.

Se circula in coloana pe sensul de mers catre Bucuresti, de la intrarea in Busteni si pana in apropiere de Predeal, dar si la Comarnic. Numarul de autovehicule a crescut si pe sensul opus, astfel ca s-au format coloane in Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti. Politistii recomanda ruta alternativa, DN1A Sacele - Cheia -Ploiesti insa avertizeaza ca pe acest drum, in apropiere de Maneciu exista portiune in lucru. Traficul este intens si pe DN73A Rasnov - Predeal. S-a format o coloana de masini la intersectia cu DN1.

Aglomeratie mare este si pe drumul dintre Bran si Moieciu, pe DN73, in judetul Brasov, unde, de asemenea, se circula in coloana. Traficul este intens si pe DN6 Alexandria - Bucuresti. Intre localitatile Draganesti-Vlasca si Vitanesti (judetul Teleorman), dar si intre Valea Plopilor si Mihailesti (judetul Giurgiu), se circula in coloana.

Citeste si:
Parcări la intrarea în Capitală, propunerea lui Nicușor Dan pentru...
Propunerea lui Nicușor Dan...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Pe DN7(E81) Ramnicu Valcea - Sibiu, intre localitatile Cainenii Mici din judetul Valcea si Lazaret din judetul Sibiu este aglomerat pentru ca se executa lucrari de reparatii la pasajul rutier amenajat peste calea ferata. Circulatia este deviata pe un drum lateral.

Sursa foto: Kichigin/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri