Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a fost amendata de catre Politia Dambovita cu 3.000 de lei pentru ”neasigurarea starii de viabilitate a partii carosabile” si pentru lipsa parapetelor pe drumul national 71, care face legatura intre localitatea damboviteana Moroeni si Cota 1000 din Masivul Bucegi.

Serviciul Rutier din cadrul Politiei Dambovita a sanctionat contraventional administratorul DN 71 Moroeni - Cota 1000 ”in conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea starii de viabilitate a partii carosabile si pentru lipsa sistemelor de protectie a vehiculelor (parapete) in zona lucrarilor de arta ( in zona podurilor si podetelor)”, anunta IPJ Dambovita, scrie News.ro.

Amenda a fost data dupa ce in in ultima perioada politistii rutieri au facut verificari cu privire la starea acestui tronson. Surse din cadrul Politiei au declarat ca CNADNR, care este administratorul drumului, a primit o amenda in valoare de 3.000 de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O minoră, urcată cu forța într-un autoturism, este căutată la nivel național
Setari Cookie-uri