Fiul Rovanei Plumb, vicepresedinte PSD Dambovita. Reactia lui Tutuianu

Fostul lider al PSD Dambovita Adrian Tutuianu, exclus anul trecut din partid, acuza ca PSD Dambovita a devenit o afacere de "famiglie”, dupa alegerea fiului Rovanei Plumb in functia de vicepresedinte al organizatiei: "Cum ar veni, mamitica ii construieste lui Goe un viitor”.

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepresedinte al organizatiei PSD Dambovita, in locul Ofeliei Robescu, care a demisionat din functie in sedinta de luni a Comitetului Executiv al PSD Dambovita, organizatie condusa de Rovana Plumb.

Adrian Tutuianu scrie, pe Facebook, ca ceea ce se intampla acum in PSD Dambovita intrece orice scenariu pe care vreun dusman al partidului și l-ar fi putut inchipui sau dori. El sustine ca, practic, organizatia a devenit o afacere de "famiglie", in care puterea de decizie nu mai apartine celor merituoși, ci se pastreaza in familie, scrie Hotnews.ro.

"Din mama-n fiu: RovAna

Plumb, președinte; Andrei Plumb, desemnat aseara vicepresedinte. Cum ar veni, mamitica ii construieste lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotala de reactie a organizatiei. Nu-i mai cainez, insa, pe cei de acolo. Dupa simulacrul de alegeri in 2 minute, fara vot secret, dupa dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au inteles: sa gireze in continuare acești impostori la conducere, care nu au scrupule in a-și atinge scopurile (afaceri personale și atat)”, scrie Adrian Tutuianu pe Facebook.

Luni, la sedinta Comitetului Executiv al PSD Dambovita, Rovana Plumb si-a depus mandatul din functia de presedinte al organizatiei PSD Dambovita si a fost reconfirmata in functia de presedinte al filialei. De asemenea, Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepres edinte al PSD Dambovita, in locul Ofeliei Robescu, care a demisionat.

Citeste si:
Adrian Țuțuianu, PRO România: Gestionarea crizei COVID-19 a speriat...
Adrian Țuțuianu, candidat la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri