O scrisoare semnata de mai multi lideri locali PSD Dambovita si inmanata in week-end premierului Viorica Dancila reclama un presupus comportament abuziv al Rovanei Plumb si al fiului sau, Andrei Plumb, potrivit documentului consultat de G4Media.ro.

In scrisoare, liderii PSD Dambovita ii cer lui Dancila ”demiterea actualei conduceri a organizatiei si numirea unei conduceri interimare”.

Liderii locali, printre care se numara si primari, sustin ca Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizatiei fara consultarea conducerii pe ”mese festive si consultanti dubiosi”.

Scrisoarea arata ca Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numarul de membri ai Biroului Permanent Judetean si l-ar fi impus pe fiul sau, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

”Actiunile permanente de intimidare si amenintare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosfera de instabilitate a organizatiei datorita comportamentului de vataf al judetului al lui Andrei Plumb. Astazi nimic nu se mitca in judet fara ordinul lui Andrei Plumb”, se arata in scrisoarea citata.

Citeste si:
SURSE Dancila nu s-a prezentat la negocierile cu ALDE
SURSE Dancila nu s-a...

Reamintim ca Rovana Plumb, cap de lista a PSD la alegerile europarlamentare, este una dintre cele doua propuneri ale premierului Dancila pentru nominalizarea la functia de comisar european. Cealalta propunere este Dan Nica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Liviu Vasilescu, noul sef al Politiei Romane