Dupa atatea speculatii, discutii si teasere, intr-un final avem imaginile cu noua masina a celor de la Rolls-Royce. Compania a dat publicitatii cateva poze ale viitorului SUV Rolls-Royce Cullinan si, desi masina este camuflata, putem observa atat forma cat si cateva indicii de design, conform Cars.ro.

Reprezentantii companiei britanice au declarat, atunci cand au dezvaluit si primele imagini, ca noul lor model nu va fi un SUV traditional. In plus, ei au mai spus ca masina va intra incepand cu saptamana aceasta intr-un program riguros de testari. Acestea vor continua, dupa sarbatorile de iarna, cu cateva probe care se vor desfasura la Cercul Arctic, desi masina este destinata mai ales pietei din Emiratele Arabe.

Alegerea locului de teste esta cu adevarat surprinzatoare, dar zvonurile din industrie spun ca viitorul SUV va participa, in cele din urma, si la o serie de testari in desertul din Emirate. Prototipul din imagini indica clar ca modelul va avea un corp cu cinci usi mai conventional, si ca va purta caracteristici de design specifice brandului, cum ar fi grila radiatorului impozanta si verticala ce se intinde spre o capota usor ridicata, care permite vopsirea in doua tonuri de culoare.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Kia lanseaza in a doua...
Citeste si: Kia lanseaza in a doua jumatate a anului un nou SUV


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ce masini de lux si-au comandat bogatii vara aceasta