Radacini Motors Constanta, distribuitor si service autorizat Opel, a deschis un nou centru pentru brandul german, in partea de vest a orasului Constanta. Acesta este cel de-al 32-lea centru de vanzari Opel din Romania.

"Urmarim in permanenta optimizarea retelei noastre de distributie, astfel incat sa raspundem cat mai bine cerintelor pietei. Oferta Opel este una foarte competiva, iar noile modele aduc clienti noi pentru marca, spre exemplu, multi dintre clientii care au achizitionat un autovehicul Mokka X, nu au mai detinut pana acum un autovehicul Opel,” a declarat Cristian Milea, country director Opel Romania.

Radacini Motors Constanta este parte a grupului auto Radacini, prezent pe piata auto din Romania de peste 25 de ani.

Anul acesta, Opel va acoperi doua noi segmente prin lansarea modelelor crossover Opel Crossland X si Grandland X. Noul crossover (CUV), Opel Crossland X, se va alatura modelului Mokka X. Noul model da un imbold suplimentar tendintei spre modele CUV atat sportive, cat si spatioase. Cu noul CUV din segmentul C, Grandland X, Opel isi extinde oferta din clasa compacta cu un crossover deosebit de sportiv.

Printre noile modele Opel care vor fi lansate in 2017 sunt si Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer si Insignia Country Tourer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri