"Grupul Radacini a semnat un contract de distributie cu Porsche Romania, importator autoturisme si autoutilitare marca Volkswagen si un contract de service pentru marcile Volkswagen si Audi", se arata intr-un comunicat al grupului.

Complexul multifunctional a fost preluat in noiembrie, locatia urmand sa opereze sub denumirea Darius Motors.

Unitatea a apartinut firmei Cardinal Motors, aflata in insolenta de la jumatatea anului trecut, si a fost vanduta de creditori, tranzactia avand o valoare estimata la peste 2 milioane de euro, potrivit reprezentantilor Darius Motors.

Complexul este situat pe centura de vest a orasului Ploiesti si are o suprafata de peste 13.000 metri patrati. Serviciile oferite sunt de vanzari auto noi (finantare, asigurare, trade in), intretinere auto (reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie).

Citeste si:

In acest an, in aceeasi locatie va opera si divizia de masini rulate sub brandul Das Welt Auto.

"In urma investitiei, grupul Radacini isi continua dezvoltarea in tara, acesta fiind al saselea oras in care suntem prezenti (dupa Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta si Galati)", se mai arata in comunicat.

Grupul Radacini este detinut de omul de afaceri de oriegine iraniana Ali Madadi si este unul din principalii distribuitori de autoturisme din Romania.

In prezent, reteaua Radacini cuprinde 18 locatii (showroom-uri si service-uri). In portofoliul grupului se regasesc brand-urile Opel, Chevrolet, Mazda, Suzuki, Citroen, Cadillac, Corvette si Hummer. Grupul activeaza si pe segmentul echipamentelor de constructii ca importator unic in Romania al stivuitoarelor marca Doosan, dar si in alte domenii.