Cine spune ca romanii nu au bani atunci cand vine vorba de achizitionarea celor mai scumpe automobile din lume? Ce-i drept, parca nici nu ne mai putem mira atat de tare cand auzim despre bolizi de sute de mii de euro care ajung sa se vanda in tara noastra. Si nu spunem asta doar prin prisma automobilelor de ultima generatie pe care le vedem in fiecare zi in centrul Bucurestiului, ci prin prisma statisticilor care ne arata ca producatorii de lux au reusit sa isi gaseasca un public tinta si in tara noastra.

Celebrul supercar Aston Martin Valkyrie a fost cumparat de un roman si va ajunge in viitorul apropriat pe strazile din tara noastra. Ei bine, ce ziceti de o asemenea isprava?! Supercarul momentului, de care se tot vorbeste in toata aceasta lume a pasionatilor si colectionarilor auto din toate colturile lumii, ajunge in Romania!

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri