Principesa Margareta si Principele Radu vor parcurge cu Trenul Regal, de la Focsani la Onesti, marti, 11 iulie, un traseu al recunostintei, cu ocazia centenarului bataliilor de la Marasesti, Marasti si Oituz. Calatoria Familiei Regale va avea loc in ziua in care a inceput prima batalie, cea de la Marasti.

Astfel, marti, principesa Margareta si principele Radu vor fi prezenti la scurte ceremonii de primire in garile Focsani, Marasesti, Adjud si Onesti si vor lua parte la ceremonii solemne la Mausoleele din Marasesti si Marasti, precum si la Cimitirul Eroilor din Oituz. Familia Regala ii invita pe toti locuitorii din orasele si comunele vizitate sa ia parte la aceste evenimente, scrie News.ro.

Calatoria Trenului Regal va porni din Gara Focsani, la ora 10.45. Prima oprire va avea loc in Gara din Marasesti, la ora 11.25. Va avea loc, apoi, la Mausoleul din Marasesti, o ceremonie de depunere de flori, iar la pranz o ceremonie similara la Mausoleul de la Marasti.A doua oprire a Trenului Regal va avea loc in Gara din Adjud, la ora 15.30. Trenul Regal va opri in gara pentru 10 minute. A treia oprire a Trenului Regal va avea loc in Gara din Onesti, la ora 16.20.

In finalul zilei, principesa Margareta si principele Radu se vor afla la Cimitirul Eroilor din Oituz, la ora 16.50, pentru a depune flori, intr-o ceremonie solemna, in memoria ostasilor romani cazuti pe campul de lupta. Toti cei care vor dori sa aduca un omagiu eroilor neamului la Mausoleele din Marasesti si Marasti si la Cimitirul Eroilor din Oituz, sa intampine familia regala si sa vada Trenul Regal in gara orasului lor sunt bineveniti.

Sursa foto: http://www.princeradublog.ro/jurnal/trenul-regal-de-ziua-nationala-sinaia-bucuresti/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri