Realizarea autostrazii Sibiu - Pitesti are parte de o noua amanare. Potrivit reprezentantilor Ministerului Transporturilor, procedurile de expropriere nu pot fi demarate, deoarece prirnariile comunelor de pe traseu nu detin planurile parcelare avizate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

“In aceasta situatie, identificarea proprietarilor si a terenurilor acestora pe arii extinse este imposibil de realizat, informatiile detinute de primarii fiind de cele mai multe ori eronate”, au explicat reprezentantii Ministerului Transporturilor, scrie Transport Times.

Acestia adauga si faptul ca primariile din Talmaciu, Selimbar si Boita nu au avizat inca listele cu imobilele afectate de coridorul de expropriere si cu proprietarii/detinatorii acestora, documente ce sunt indispensabile procesului de expropriere.

Reprezentantii celor 3 primarii au recunoscut nu numai ca nu detin planurile parcelare, ci si ca nu au prevazut bugete pentru intocmirea acestora, desi aveau obligatia legala de realizare a acestor documentatii cadastrale.

Singura solutie gasita pe moment a fost ca Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu sa aloce fondurile necesare, umand ca dupa ce vor fi identificati proprietarii terenurilor sa inceapa si exproprierea propriu-zisa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri