Au fost depuse 7 oferte pentru largirea la 4 benzi a DN 7, intre localitatile Baldana si Titu (km 30+950 - 52+350), sectiune cuprinsa in Master Planul General de Transport si face parte dintr-un proiect mai complex de modernizare a infrastructurii rutiere, pe ruta Bucuresti – Sinaia.

Largirea la 4 benzi a DN 7, intre localitatile Baldana si Titu, a fost solicitata inclusiv de marii operatori economici din judetul Dambovita, care doresc o legatura rutiera modernizata cu municipiul Bucuresti. Se prevede ca sumele pentru modernizarea acestui segment de drum national, sa fie asigurate din POIM 2014-2020.

Pentru acest contract, care prevede proiectarea si executia unor lucrari de modernizare, au fost depuse 7 oferte:

1. Asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA - Copisa Constructii SRL

2. Asocierea Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93 SA - Aleandri SpA - Luca Way SRL

Citeste si:
Blue Air încheie campania care oferă o schimbare gratuită a datelor...
Blue Air încheie campania...

3. Asocierea Dimar SRL - Europea 92 SpA

4. Asocierea Euro Construct Trading 98 SRL - Artera Blue SRL

5. Asocierea Pezzella Raffaele Filiala Bucuresti SRL - La Rocca Societa Cooperativa - TR Costruzioni SRL - Costruzioni Generali Sud SRL - Monti Consult SRL - Global Service Proiect SRL

6. Porr Construct SRL

Citeste si:
Trafic rutier pe o singura banda pe DN 7, intre Calimanesti si Brezoi
Trafic rutier pe o singura...

7. Tirrena Scavi SpA

Contractul este unul de tip FIDIC Galben si are o valoare estimata de 210627629 lei fara TVA. Durata contractului este de 84 de luni din care 4 luni proiectare, 20 luni executie si minim 60 luni perioada de garantie a lucrarilor. Garantia poate fi extinsa la 84 luni, in functie de ofertanta din cadrul factorilor de evaluare.

Sursa foto: By Stockr / Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri