Reactia Uber in privinta deciziei Curtii Europene de Justitie: „In majoritatea tarilor UE in care operam sub legea transportului sau suntem in curs de reglementare, aceasta hotarare nu afecteaza mersul lucrurilor. Totusi, in continuare, milioane de europeni sunt impiedicati sa foloseasca aplicatii similare cu ale noastre. Asa cum a declarat noul nostru CEO, Dara, este necesar ca serviciile de tip Uber sa fie reglementate, astfel vom continua dialogul cu autoritatile din Europa. Aceasta este abordarea noastra pentru a ne asigura ca oricine poate comanda o cursa sigura la apasarea unui buton”, a declarat purtatorul de cuvant Uber.

Potrivit unui proiect discutat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in capitala si-ar putea desfasura activitatea de transport in regim taxi doar transportatorii autorizati care au servicii de dispecerat autorizate de municipalitate.

Proiectul prevede si reguli pentru soferi, precum interzicerea refuzarii unei curse, tinuta adecvata obligatorie, precum si dotarea masinii cu sistem POS, pentru plata cu cardul.

Uber lanseaza patru functii...
Citeste si: Uber lanseaza patru functii noi, disponibile si in Romania